duminică, 1 aprilie 2018

Vlădila, Traianu, Studina, Rotunda și Deveselu - localitățile pe care le va deservi noul centru de permanență ce va fi deschis în județul Olt, de luna viitoare


Vlădila, Traianu, Studina, Rotunda și Deveselu sunt localitățile pe care le va deservi noul centru de permanență ce va fi deschis în județul Olt, de luna viitoare.

„Direcția de Sănătate Publică Olt vă aduce la cunoștință că împreună cu sprijinul d-lui primar Marian Tocea și al Casei de Asigurări de Sănătate Olt, în data de 2 aprilie 2018 va fi deschis un nou centru de permanență în localitatea Vlădila, judetul Olt. Centrul de Permanență Fix Vlădila este al nouălea centru deschis din județul Olt și asigură asistența medicală primară pentru locuitorii din comunele: Vlădila, Traianu, Studina, Rotunda și Deveselu.”, anunță dr. Andrei Iordache, directorul DSP Olt.

Asistența medicală primară va fi asigurată în regim de gardă prin: Dr. Tudor Florentina – medic coordonator, împreună cu următorii medici: Dr. Vătășescu Livia, Dr. Stănescu Lucii, Dr. Pătru Adina Elena, Dr. Pătru Marius și Dr. Popescu Elena.

Centrul va asigura pentru locuitorii celor cinci comune continuitatea asistenței medicale primare în regim de gardă după terminarea programului de lucru al cabinetelor de medicină de familie, de sărbători legale, precum și în zilele de sâmbăta și duminica, respectiv 24 de ore din 24.

Deschiderea centrului de la Vlădila vine după ce recent au fost deschise alte două centre: la Bobicești și Strejești.

În judeţul Olt funcţionează la această dată centre în următoarele localităţi: Vişina, Brastavăţu, Baldovineşti, Dobroteasa, Osica de Sus, Crâmpoia,  Bobicești, Strejești și de săptămâna viitoare și la Vlădila. Cel de la Potcoava  şi-a închis uşa, iar autoritățile par să nu găsească soluții privind redeschiderea, așa cum s-a întâmplat cu cel de la Crâmpoia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu